مدیرکل آموزش و پرورش مازندران:

آموزش و پرورش مازندران از مولدسازی جا مانده‌ است /شناسایی ۹۶۰ دانش آموزش باز مانده از تحصیل

فریدون کلبادی نژاد روز پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران به اهمیت رشد متوازن عدالت آموزشی و مدرسه اثر بخش اشاره کرد و افزود:همسو با این رویکرد توانمندسازی و ارتقای سواد معلمان مورد اهتمام جدی قرار گرفته است.

 

وی با بیان اینکه ۳۴ هزار معلم در مازندران فعالیت دارند، ادامه داد: همواره معلمان را در دوره های توانمند سازی شرکت می دهیم.

 

وی با ذکر این نکته که معلمان باید از فرصت آموزش به دانش آموزان در فضای مجازی استفاده صحیحی داشته باشند، اظهار داشت: دوره های آموزشی چگونگی بکارگیری از فضای مجازی هم برای معلمان در حال برگزاری است.

 

مدیر کل آموزش و پرورش مازندران به اهمیت اجرای طرح مولد سازی دارایی های مازاد دولتی در این خطه شمالی اشاره کرد و توضیح داد: در حالی که آموزش و پرورش در استان املاک مازاد دولتی زیادی در اختیار دارد اما هنوز از این فرصت مهم قانونی بهره مند نشده است.

 

کلبادی‌نژاد با اظهار این به تعبیری دستگاه آموزش و پرورش مازندران سرمایه داری است که همچنان با کمبود تجهیزات و مدارس مواجه است، گفت: بررسی ها نشان می دهد که املاک مازاد زیادی در تمامی شهرهای ساحلی استان وجود دارد که ارزش افزوده بسیار بالایی دارد که با فروش چند قطعه آن می توانیم بسیاری از کمبود های زیر ساختی آموزش و پرورش استان را جبران کنیم.

 

مدیر کل آموزش و پرورش مازندران به شناسایی ۹۶۰ دانش آموزش باز مانده از تحصیل در استان اشاره کرد و گفت: این افراد در سنین ۶ تا ۱۱ سال هستند.

 

وی تصریح کرد: با هماهنگی و همکاری خانواده ها تا کنون ۲۷۰ نفر از بازماندگان از تحصیل جذب و وارد مدارس آموزش و پرورش شدند.

 

کلبادی‌نژاد مهارت های زندگی بین دانش آموزان را ضعیف توصیف کرد و ادامه داد: طبق اظهارات کارشناسان هر چه مهارت های دهگانه زندگی بیشتر و عمیق تر بین دانش آموزان نهادینه شود، به مراتب آسیب های اجتماعی نیز کاهش می یابد.

مطالب مرتبط

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x