عبارت – گروه سیاسی: در روزهای اخیر که وزرای پیشنهادی درحال جلب اعتماد و حمایت نمایندگان هستند، شاهد سخنرانی موافقان و مخالفان وزرا هستیم. قابل پیشبینی بود که امثال ثابتی از در مخالفت دربیایند اما آنچه بعضاً مورد تعجب واقع شد ثبتنام همراهان و همفکران دولت بعنوان سخنران مخالف بود. از جمله محمدقسیم عثمانی نماینده بوکان و احمد فاطمی نماینده بابل که هردو به اصلاح طلبان نزدیک هستند و البته نطق مجتبی زارعی نماینده مردم تهران و نزدیک به جبهه پایداری در مخالفت با وزیر پیشنهادی اطلاعات.
اصلاحطلبان درواقع همان نقد کلاسیک خود را در مجلس تکرار کردند و گفتند که این کابینه با نظر رأی دهندگان به پزشکیان فاصله زیادی دارند. فاطمی که بعد از علی نجفی ، بار دیگر بابل را صاحب نماینده ای اصلاحطلب کرده است ، سخنرانی مهمی داشت و به نکات درستی اشاره کرد، اما همزمان سخنرانی نامفهوم و تقریباً بی ربط مجتبی زارعی نماینده اصالتا ساروی تهران که با رأی کمتر از ۸ درصد مردم پایتخت به بهارستان رسیده نشان داد که دوستان رادیکال در یک فضای کاملاً فانتزی زیست میکنند.
درواقع مازندرانیها نقش پررنگی در حمایت و انتقاد از وزرای پیشنهادی داشتند. علی بابایی کارنامی نمایندهی ساری و شمس الدین حسینی نمایندهی تنکابن ساز موافق زدند و احمد فاطمی ساز مخالف.
اما در میان همه آنها فاطمی نطق بهتری داشت و نشان داد که فهم درستی از رابطه رابطه اجتماعی دولت پیش رو دارد.