امضای تفاهم نامه میان شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران و سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی جمهوری اسلامی ایران

آیین امضای تفاهم نامه همکاری مشترک میان شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران و سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور برای ارتقاء سطح کاشت و استفاده از ظرفیت های سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی برگزار شد.

 

امضای تفاهم نامه میان شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران و سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی جمهوری اسلامی ایران

 

به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران به منظور ایجاد چارچوب همکاری در زمینه‌های مشترک از جمله:  توسعه جنگل، تامین مواد اولیه چوبی،تسهیل سرمایه‌گذاری برای تولید فراملی محصولات سلولزی، تبادل دانش و فناوری‌های پیشرفته تولید تفاهم نامه همکاری به امضاء طرفین رسید .

این تفاهم نامه به امضای دکتر محمدی سرپرست شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران و دکتر علی محمدی رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی رسید .

در این نشست دکتر محمدی سرپرست شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران توسعه زراعت چوب را در شرایط کنونی مهمترین راهکار مناسب برای جایگزینی طرح تنفس جنگل دانست و افزود :  اجرای برنامه‌های کوتاه و بلند مدت در حوزه منابع طبیعی می‌تواند موجب توسعه صنایع داخلی گردد.

دکتر محمدی با اشاره به عدم اجرای مناسب طرح تنفس جنگل خاطرنشان ساخت :  بسیاری از کشورهای جهان از جنگل به عنوان ابزاری راهبردی برای توسعه صنایع داخلی خود بهره می‌برند ، این در حالی است که در کشور ما این موضوع بصورت سنتی اداره میشود .

سرپرست شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران وجود امکانات مناسب در سازمان نظام مهندسی را فرصتی مناسب برای توسعه ارتباطات دانست و افزود :  قطعاً با اجرای این تفاهم نامه بخش اعظمی از نیاز شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران به چوب رفع خواهد گردید.

دکتر محمدی با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری در حوزه زراعت چوب بسیار مقرون به صرفه می‌باشد گفت : اجرای این تفاهم نامه امکان دستیابی به بازارهای سایر کشورها را در حوزه های مختلف اقتصادی و بازرگانی فراهم میسازد .

در ادامه این جلسه دکتر علی محمدی رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور با اشاره به توانمندی‌های سازمان نظام مهندسی خاطرنشان ساخت: خانواده بزرگ سازمان نظام مهندسی قادر خواهد بود شرایط لازم را برای اجرای مناسب طرح‌های جایگزین فراهم سازد.

وی تلاش بعمل آمده در حوزه منابع طبیعی  را در راستای حفظ آب و خاک کشور دانست و افزود : باید از ظرفیت‌های موجود از جمله شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران بهره برد.

دکتر علی محمدی کشور ونزوئلا را یکی از بزرگترین تامین کنندگان چوب در دنیا دانست و گفت : باید برای تولید سرمایه در کشور تلاش کرد نه اینکه سرمایه را از کشور خارج کرد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ابراز خرسندی کرد با امضای این تفاهم نامه امکان افزایش تولید با کیفیت فراهم گردد .

مطالب مرتبط

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x