برگزاری رویداد فناوری و نوآوری در کاهش ضایعات غذایی در مازندران

  • برگزاری رویداد فناوری و نوآوری در کاهش ضایعات غذایی در مازندران+تصاویر

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، این رویداد در تاریخ ۷ مهر ۱۴۰۴ در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، با حضور ثریا نوید، مشاور وزیر در امور جوانان و نخبگان، اعضای ستاد امور جوانان و نخبگان وزارت جهاد کشاورزی، بابک مومنی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، مرادی رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و جمعی از اساتید دانشگاه و صاحب‌نظران برگزار می‌شود.

هدف از برگزاری این رویداد، بررسی راهکارهای نوین و فناوری‌های کارآمد در راستای کاهش ضایعات غذایی و ترویج کشاورزی پایدار در استان مازندران است. در این رویداد، متخصصان و صاحب‌نظران به تبادل اطلاعات و تجربیات خود در زمینه کاهش ضایعات غذایی و ارائه راهکارهای عملی برای بهبود این وضعیت خواهند پرداخت.

 

مطالب مرتبط

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x