رویداد فناوری و نوآوریهای کارآمد در کاهش ضایعات غذایی با هدف دستیابی به کشاورزی پایدار و جوامع تابآور، در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، این رویداد در تاریخ ۷ مهر ۱۴۰۴ در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، با حضور ثریا نوید، مشاور وزیر در امور جوانان و نخبگان، اعضای ستاد امور جوانان و نخبگان وزارت جهاد کشاورزی، بابک مومنی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران، مرادی رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و جمعی از اساتید دانشگاه و صاحبنظران برگزار میشود.
هدف از برگزاری این رویداد، بررسی راهکارهای نوین و فناوریهای کارآمد در راستای کاهش ضایعات غذایی و ترویج کشاورزی پایدار در استان مازندران است. در این رویداد، متخصصان و صاحبنظران به تبادل اطلاعات و تجربیات خود در زمینه کاهش ضایعات غذایی و ارائه راهکارهای عملی برای بهبود این وضعیت خواهند پرداخت.







