عبارت ـ گروه سیاسی: احمد وحیدی وزیر کشور در سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی حضور یافت و با مدیران و کارکنان این سازمان دیدار وگفتوگو کرد. وی با اشاره به اهمیت تعامل بین سازمان مدیریت بحران و سازمان زمینشناسی تأکید کرد: تهیه و تدوین اطلس مخاطرات در حوزههایی که کشور بیشتر با آنها مواجه است، جزء موضوعات مشترک ما هستند و فکر میکنم بتوانیم با سرعتبخشی به این فرآیند، از ظرفیتهای موجود کشور، در مواجهه با بحرانها بهتر استفاده کنیم.
الحمدالله دوران وزارت آقای وحیدی درحال پایان است و وزیری که در دوران وزارتش گشت ارشاد جزو اولویت های اصلی بود و برخی از مهمترین حوادث سیاسی و امنیتی مملکت نیز در همین دوران حادث گردید به زودی ترک دولت خواهد نمود تا ملت اندکی نفس بکشند.
موضوع این مطلب اما دستاوردهای ماندگار سردار وحیدی نیست، بلکه گوشه چشمی است به اینکه؛ جلسات در جمهوری اسلامی تا چه اندازه فانتزی و تکراری شده و مدیران ارشد تا چه اندازه در درک اولویت ها دچار مشکل هستند، به طوریکه وزیری که بی شک به زودی برکنار می شود تا آخرین لحظات مشغول صدور دستوراست و مثل همیشه نیز درخواست هایی ارایه می کند که معلوم است از همان شابلون همیشگی استفاده شده است. مدیران در جمهوری اسلامی چندین شابلون تکراری دارند، نظیر « در دستور کار قرار گیرد»، « باید اینگونه یا آنگونه شود» و نظایر آنها. اما نکته اینجاست که آقای وحیدی بهتر بود به جای اینکه غصه اطلس مخابرات را بخورند، کمی غم اطلس آزادی ملت در اینترنت را می خوردند. این ملت که از دست اینترنت در دولت مرحوم رییسی جانشان به لب رسیده بود، اطلس مخابرات را کجای دلشان بگذارند. آقای وحیدی اگر دغدغه سرعت بخشی و استفاده از ظرفیت های موجود را دارند، بهتر بود مانع از مهاجرت اینهمه جوان و استعداد می شدند تا مملکت به روزی نیافتد که از نظر مهاجرت در کنار کشورهای جنگ زده جهان قرار بگیرد.
درباره دستاوردهای بی نظیر آقای وحیدی می توان یک شاهنامه نوشت، اما همین را بدانید که خلقی از پایان دوران ماموریت ایشان خوشحالند و دست دعا به آسمان بلند کرده اند.