توصیه های طلایی برای برنج کاران مازندرانی در سال زراعی جدید

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران،هادی باقری، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، با تأکید بر لزوم رعایت اصول بهزراعی برنج در فصل جاری، گفت: شتاب در انتقال نشاء به زمین اصلی، امکان بروز خسارت به محصول را تقویت می‌کند.

وی افزود: با توجه به نوسانات دمایی و توجه به الگوهای پیش‌یابی هواشناسی، کشاورزان باید توصیه‌های کارشناسی را جدی بگیرند تا از کاهش عملکرد محصول جلوگیری شود.

کشت برنج در مازندران از اسفند با شخم و خزانه‌گیری آغاز می‌شود و معمولاً در فروردین به مرحله نشاکاری می‌رسد. این استان علاوه بر برنج، در تولید ۱۵ محصول زراعی و باغی رتبه‌های برتر کشور را دارد و با وجود داشتن تنها ۲.۵ درصد اراضی کشاورزی ایران، ۷ درصد تولیدات کشاورزی و ۱۱ درصد ارزش اقتصادی این بخش را به خود اختصاص داده است.

باقری در پایان ابراز امیدواری کرد که با رعایت توصیه‌های فنی، شاهد افزایش کیفیت و کمیت محصول برنج در سال جاری باشیم.

مطالب مرتبط

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x