به بهانه انتصاب دکتر مهدی عبوری بعنوان مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری غدیر؛

حکایت مردی که ققنوس وار از خاکستر خود برخاست

این خبر بعد از انتشار رسمی دست به دست در ساری می‌چرخد و دوباره نام او را بر سر زبان‌ها انداخته است، به ویژه آنکه خبر درست در مقطعی اعلام شد که او مشغول برگزاری مراسم سالیانه روضه اربعین حسینی در منزل پدر مرحوم خود و در همان محله قدیمی شهر ساری است.

یادداشت سردبیر – عالین نجاتی: مهدی عبوری مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری غدیر شد. خبر به ظاهر کوتاه است اما در واقع به بلندای صبر جوانی است که شهری در خود فرورفته و عقب افتاده را آباد کرد اما چشم حسودان او را تاب نیاورد و تمام تلاش خود را برای از ریشه درآوردن این نهال جوان به کار بستند. از ۲۵ تیرماه ۱۳۹۱ که عبوری به شهرداری ساری منصوب شد تا ۱۳ شهریور ۱۴۰۲ که به مدیرعاملی شرکت سرمایه‌گذاری غدیر رفت، یازده سال می‌گذرد و در این بیش از یک دهه، مخالفان این مدیر اجرایی جوان تمام تلاش خود را برای ناکامی وی به کار بستند، اما عبوری قالی کرمان بود و هرچه پا خورد با ارزش‌تر شد.

ساروی‌ها می‌توانند شهادت دهند که ساری قبل و بعد از او تاچه اندازه تغییر کرد و او چگونه توانست شهری در محاق رفته را به یکی از مهم‌ترین مراکز استان در ایران بدل کند.
تلاش‌های شبانه‌روزی او که در قالب رویکرد عملگرایی ظاهر شد در قامت پروژه هایی ماندگار قد برافراشت تا ساری به اندازه ۴۰ سال ناکامی در توسعه، جهشی بی‌سابقه را تجربه کند.
با تغییر برخی از معادلات سیاسی در استان مازندران و جاگیر شدن دشمنان خونی این مدیر جوان، عرصه بر عبوری تنگ شد و او را که همچون جان ساری بود، ناچار به کناره‌گیری کرد.
اگرچه وی بلافاصله راهی پایتخت شد و به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی کارش را پی گرفت، اما جای خالی او در ساری بدل به زخمی عمیق شد که تا به امروز التیام نیافته است.
عبوری بعد از معاونت توسعه مدیریت به شرکت بازآفرینی شهری ایران رفت و مدیرعامل آن شد. دوران کوتاه مدیریت او در این شرکت برکات فراوانی به خصوص برای مناطق کم برخودار کشور داشت و نشان داد او در عرصه ملی هم پتانسیل های فراوانی دارد.
عبوری در دو سال نخست دولت سیزدهم سایه نشین بود و اگرچه پیشنهادات مدیریتی فراوانی داشت، اما ترجیح داد از عرصه دور باشد و بعد از بازیابی خود با قدرت بیشتری به میدان بازگردد.
او حالا مدیرعامل هلدینگی بزرگ و تاثیرگذار در کشور است که با بیش از ۱۴۰ شرکت زیرمجموعه و ۱۷۰۰ نیروی انسانی یکی از مهمترین شرکت‌های بورسی در ایران است. هلدینگی که از انرژی تا صنعت و از تولید تا ساختمان و حمل و نقل را پوشش می‌دهد و در بیش از ۱۵ استان کشور نمایندگی دارد.

این موفقیت درحالی برای عبوری حاصل گردید که دشمنان قسم خورده او خانه نشین شده‌اند و هنوز هم به دلیل کارنامه تاریک خود توان سربرآوردن در برابر افکارعمومی را ندارند. آنهایی که برای تخریب این مدیر جوان از هیچ تلاشی فروگذار نکردند، امروز جایی در مدیریت کشور ندارند و اینهمه جز با صبوری عبوری و دعای خیر صدها هزار نفری که او را دوست دارند، میسر نمیشد.
او که برادر سه شهید بزگوار و رشید است با دعای خیر آنها دوباره به عرصه بازگشت و آنهایی که وی را می‌شناسند شکی در موفقیت دوباره او ندارند.
دولت ابراهیم رئیسی برای موفقیت در عرصه‌های زیربنایی چاره‌ای جز استفاده از مدیران کاربلد و پرانرژی ندارد و مهدی عبوری به واسطه شجاعت و کارنامه درخشانش یکی از بهترین انتخاب ها بود.

این خبر بعد از انتشار رسمی دست به دست در ساری می‌چرخد و دوباره نام او را بر سر زبان‌ها انداخته است، به ویژه آنکه خبر درست در مقطعی اعلام شد که او مشغول برگزاری مراسم سالیانه روضه اربعین حسینی در منزل پدر مرحوم خود و در همان محله قدیمی شهر ساری است.

عبارت این انتصاب را به آقای دکتر عبوری تبریک می‌گوید و برایش در این مسئولیت جدید همچون، موارد پیشین آرزوی توفیق و سربلندی دارد.

مطالب مرتبط

3 2 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
2 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
رضای دایی

همانطوری که در مقاله ذکر شد مخالفان مهدی عبوری، با توسعه و پیشرفت ساری مخالفند، انگار سند ساری ششدانگ بنام آنهاست، و متأسفانه چوب لای چرخ کسانی که خدمتگزاران واقعی ساری و ساروی هستند میگذارند. ولی همیشه ساری و ساروی، خادمین خود را فراموش نخواهند کرد.عزت الله دامادی شهردار و مهدی عبوری.

2
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x