نظارت بهداشتی بر کشتار و عرضه بیش از ۲۲هزار ۶۰۰ تن گوشت سفید و قرمز؛ برخورد قضایی با ۲۷۱ متخلف بهداشتی

دکتر حمزه آقاپور کاظمی، مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به نظارت های بهداشتی این اداره کل بر فرآورده های خام دامی در مراکز تولیدی، نگهداری، عرضه در دولت چهاردهم گفت: طی بیش از ۳۷ هزار بازدید کارشناسان نظارت بالغ بر ۲۲ هزار ۶۰۰ تن گوشت سفید و قرمز در کشتارگاه های استان تولید و به مصرف عرضه رسید. همچنین با ۲۷۱ متخلف بهداشتی برخورد قضایی شد که طی آن ۲۱ واحد متخلف پلمپ شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مازندران؛ دکتر حمزه آقاپور کاظمی، مدیرکل، از نظارت‌های بهداشتی دقیق و موفقیت‌آمیز این اداره کل بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در دولت چهاردهم خبر داد و اقدامات انجام‌شده در یک سال گذشته را تشریح کرد.

وی با اشاره به رسالت خطیر دامپزشکی در تأمین سلامت غذایی جامعه، اظهار داشت: کارشناسان دامپزشکی استان در راستای صیانت از سلامت مردم، در مدت یک سال گذشته بیش از ۳۷ هزار نوبت از مراکز مختلف تحت نظارت، بازدید به عمل آورده‌اند.

وی با بیان اینکه این بازدیدهای مستمر و دقیق زمینه‌ساز عرضه ایمن فرآورده‌های خام دامی بوده است، تصریح کرد: خوشبختانه تحت این نظارت‌ها، بالغ بر ۲۲ هزار و ۶۰۰ تن گوشت قرمز و سفید در کشتارگاه‌های استان تولید و به صورت بهداشتی به بازار مصرف عرضه شد.

مدیرکل دامپزشکی مازندران بر برخورد قاطع این اداره کل با متخلفان بهداشتی نیز تأکید و خاطرنشان کرد: در همین بازه زمانی، با ۲۷۱ متخلف در حوزه بهداشت فرآورده‌های خام دامی، برخورد قضایی صورت گرفته که از این تعداد، ۲۱ واحد متخلف به دستور مراجع قضایی پلمب شده‌اند.

دکتر آقاپور کاظمی در ادامه به آمار کشفیات محصولات غیربهداشتی اشاره و افزود: در جریان این گشت‌ها و بازرسی‌ها، حدود ۳۲۳ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی غیربهداشتی کشف و ضبط شد. همچنین حدود ۳۰۹ هزار کیلوگرم از این فرآورده‌های غیرقابل مصرف، به رضایت مالکان واحدهای متخلف و یا طبق دستور مستقیم مقام قضایی، معدوم‌سازی شد.

وی در پایان با تقدیر از همکاری‌های قضایی و تعامل واحدهای تولیدی و عرضه، هشدار داد: نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی بدون اغماض و به صورت مستمر ادامه خواهد یافت و با هرگونه تخلف و تخطی از موازین بهداشتی که سلامت مردم را به خطر بیندازد، مطابق با قانون برخورد می‌شود.

مطالب مرتبط

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x