عبارت – گروه بینالملل: جناب آقای دکتر مهدی خانعلیزاده؛ مشاور معاون سیاسی وزیر خارجه در مذاکرات هستهای دولت سیزدهم، همزمان با افزایش قیمت دلار، در یک گفتگوی تلویزیونی در جایگاه کارشناس آب پاکی را روی دست آینده اقتصاد و سیاست خارجی کشور ریخته و میفرمایند: *فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است*
با توجه به اینکه همیشه احتمال تحقق پیشبینیهای همفکران آقای خانعلیزاده و روزنامه کیهان از مراجع رسمی کشور بیشتر است، از هماکنون باید خود را برای زندگی در شرایط قویترین تحریمهای بینالمللی موجود در جهان آماده کنیم
آقای دکتر که حقوق چربونرم مدیر روابطعمومی سازمان منطقه آزاد کیش را در دولت شهید رئیسی تجربه کردهاند، میدانند این حرفشان بهمعنای نابودی امیدواری برای ایرانیانی است که برخلاف ایشان، علیرغم شایستگیهای فراوانشان به نان شب محتاجاند و تنها امیدشان بهبود وضعیت اقتصادی است.
عجیبتر آنکه وقتی محمدجواد ظریف نظری درباره سیاست خارجی میدهد، عدهای برمیآشوبند که شما چهکارهاید؟ اما کارشناسان صداوسیما میتوانند هرچه دلشان خواست بگویند
جهت استحضار آقای خانعلیزاده و ملت ایران باید یادآور شویم که فعال شدن مکانیسم ماشه بهمعنای بازگشت تحریمهای سازمان ملل علیه ایران است.
ناگفته پیداست که تمام کشورهای عضو سازمان ملل ملزم به رعایت تحریمهای ایران هستند که شامل چین و روسیه هم میشود.
در شرایطی که ایران تحت تحریمهای سازمان ملل نیست، کشور با انواع چالشها از جمله تورم، ناترازی انرژی، دشواری فراوان تجارت خارجی، مهاجرت گسترده، کسری بیسابقه بودجه، ناتوانی در نقد کردن ارز صادراتی، رشد کمرشکن نقدینگی و دهها مشکل دیگر روبروست.
حالا شما فرض بفرمایید تحریمهای سازمان ملل هم اضافه شود، آنوقت پیشنهاد امثال آقای خانعلیزاده زاده که دولت متبوع و محبوبشان هنوز رکورددار افزایش تورم در تاریخ معاصر ایران است، چیست؟
ایشان که هیچوقت بیکار نمیمانند و در بدترین حالت از حقوق «صداوسیما»، «شورای راهبردی روابط خارجی»، «هیات علمی موسسه مطالعات و تحقیقات اجتماعی دانشگاه تهران» و «عضویت در هیات مدیرهی روزنامهی انگلیسیزبان تهران تایمز» بهرهمند میشوند.
اما تکلیف کارمندانی که عصرها ناچارند در اسنپ کار کنند، کارگرانی که ۳ماه یکبار حقوق میگیرد، معلمان بازنشسته، کاسبانی که در اجاره مغازهی خود ماندهاند چیست؟
البته دوستان همنظر شما قبلا تکلیف این افراد و ۹۰درصد ملت را روشن کردهاند؛ لنگ بپوشند و نان خشک بخورند، آقای علم الهدی هم که قبلا اشکنه را بعنوان جایگزین گوشت مرغ معرفی کردهاند. دوستان صداوسیما هم که با هدیه دادن کفن همهی ما را از دغدغه خانه و خوراک و پوشاک راحت کردند، چون فهمیدیم که وقتی آخرش مرگ است چه نیازی به سرپناه و شکم سیر داریم.