مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: کاهش چشمگیر بیماریهای آبزیان در مازندران، ضریب امنیت غذایی استان را به ۵۰ درصد رسانده است.
به گزارش روابط عمومی دامپزشکی استان مازندران و به نقل از خبرگزاری فارس از ساری، حمزه آقاپور کاظمی امشب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نظارت بر فرآیند تولید بهصورت زنجیرهای، الکترونیکی و بازرسیهای حضوری انجام میشود.
وی افزود: سال گذشته ۲۲ هزار تن گوشت قرمز و سفید در استان تولید شد که در جریان نظارتها، ۲۷۱ مورد تخلف شناسایی و بهصورت قانونی در حال پیگیری است.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با اشاره به صادرات، گفت: از ابتدای دولت، ۸۷ درصد در حوزه لبنیات و بیش از ۴۳ درصد در زمینه خاویار صادرات انجام شده است.
وی ادامه داد: دستگاههای السیمس و جیسیمس برای ارزیابی باقیمانده مواد آلاینده هنوز خریداری نشدهاند و هزینه تهیه آنها حدود ۶۰ میلیارد تومان است.
آقاپور کاظمی خاطرنشان کرد: توزیع دارو و خدمات درمانی رایگان در مناطق دورافتاده مانند انگوران چالوس با وجود صعبالعبور بودن منطقه انجام شده و خدماترسانی به ۶ هزار دام صورت گرفته است.
وی افزود: در حوزه آبزیان، حدود ۹۰ درصد واکسیناسیون انجام شده و شاهد کاهش ۴۰ درصدی بیماریها هستیم.وی در خصوص ساماندهی کشتارگاههای سنتی، گفت: پیگیریها برای ایجاد کشتارگاه صنعتی در غرب استان از طریق استانداری در حال انجام است.
مدیرکل دامپزشکی مازندران در پایان به کمبود نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: درخواست تأمین نیرو ارائه شده و منتظر پیگیری نتایج هستیم.






