گزارش عبارت از ترور دو قاضی مشهور در تهران/ مروری بر سابقه شهیدان مقیسه و رازینی/ آبدارچی دیوان چگونه دست به ترور زد/ رازینی یکبار سال ۷۷ از ترور جان‌به‌در برد

عبارت- گروه جامعه‌: علی رازینی امروز به همراه قاضی مقیسه در کاخ دادگستری ترور شده و به شهادت رسید.

به گزارش عبارت ️ساعتی قبل ۳ تن از قضات دیوان عالی کشور مورد سوء قصد قرار گرفتند.️به گفته یک منبع آگاه، این قضات با تیر جنگی هدف قرار گرفتند و ۲ تن از آنان به شهادت رسیدند و یکی از قضات مصدوم شده است.
ضارب پس از تیراندازی اقدام به خودکشی کرده است.

گزارش‌ تکمیلی حاکی از آن است که ضارب آبدارچی دیوان‌عالی کشور بوده که با سلاح کلت به سمت قضات شلیک کرده است و پس از ترور اقدام به خودکشی می‌کند. در مقابل کاخ دادگستری، ۳ آمبولانس داخل حیاط پشتی دیوان مستقر شده‌اند و درهای دیوان پس از حادثه بسته شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی رازینی کیست

علی رازینی (متولد ۱۳۳۲ در رزن-۲۹ دی ۱۴۰۳)، روحانی ایرانی و رئیس شعبه ۴۱ دیوان عالی کشور بود.
رازینی پیش از این دادستان انقلاب تهران، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح، رئیس کل دادگستری استان تهران از ۱۳۷۳ تا ۱۳۷۸، رئیس دیوان عدالت اداری از ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۸، نماینده استان همدان در دوره چهارم مجلس خبرگان رهبری (۱۳۸۵–۱۳۹۵)، رئیس دادگاه ویژه روحانیت از ۱۳۶۶ تا ۱۳۹۱ و معاون حقوقی رئیس قوه قضائیه بوده است.در دوره پنجم وی از انتخاب به مجلس خبرگان رهبری بازماند.
رازینی در سال ۷۷ نیر ترور شده بود اما جان سالم به در برده بود. 

قاضی مقیسه کیست؟
محمد مُقیسه‌ای (زادهٔ ۱۳۳۵ ۲۹) با نام مستعار ناصریان، روحانی و قاضی ایرانی است. او رئیس شعبه و دادرس دیوان عالی کشور بود‌ که مسئولیت محاکمه بسیاری از زندانیان سیاسی هوادار جنبش سبز که پس از انتخابات ریاست‌جمهوری ایران (۱۳۸۸) دستگیر شده بودند را بر عهده داشت. وی از طرف اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا تحریم و ممنوع الورود به این کشورها شده بود

محمد مقیسه از سال ۱۳۶۰ و با نام مستعار ناصریان در دادسرای انقلاب اسلامی شروع به کار کرد. او ابتدا دادیار شعبه بود و در سال ۶۴ ناظر زندان قزل‌حصار شد. بعد از بسته شدن زندان قزل‌حصار، مقیسه دادیار و ناظر زندان رجایی‌شهر (گوهردشت) شد. مقیسه که سابقهٔ حضور در مناطق عملیاتی طی جنگ ایران و عراق را دارد، ۳۳ سال در دادگاه انقلاب حضور داشته و یکی از قضات با سابقه این دادگاه به حساب می‌آید. 

مطالب مرتبط

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x