عبارت – گروه اقتصاد: برای مازندرانیها بهویژه سارویها دو پروژه زبالهسوز و سهراه جویبار نهتنها یادآور توسعه شهری نیست، بلکه زخمی کهنه است که سارویها آن را جزو آثار تاریخی بهشمار میآوردند.
همهچیز مثل سابق بود تا اینکه مهدی یونسی رستمی راهی ساختمان سفید خیابان انقلاب شد و همزمان انقلابی در پروژههای نیمهکاره ایجاد کرد که هیچیک از استانداران قبلی موفق به انجام آن نشدند.
پروژه سهراه جویبار بعنوان نماد ناکامی مدیریت شهری و مدیریت کلان استانی آینه دق سارویها شده بود، اما حالا پروژهای که در طول بیشاز ۱۰سال تنها ۱۰درصد پیشرفت فیزیکی داشته، تنها در عرض ۵ ماه از آغاز استانداری دکتر یونسی به پیشرفت ۴۵ درصدی رسیده و از نماد ناکامی به نماد کامیابی و توسعه مرکز استان مازندران بدل شده است.
همزمان طرح بزرگ دیگری در شمال ساری سربرآورده که آن نیز چندین سال است به انواع بهانه نیمهکاره مانده است. زبالهسوز ساری بعنوان یکی از مهمترین پروژههای پسماند کشور تا قبل از استقرار مهدی یونسی چیزی جز هیولایی فلزی نبود که به جای زیاله مشغول بلعیدن بودجههای فراوانی بودهایم که هربار بهبهانهای بخشی از بودجه ملی رادبه خود اختصاص داده بود اما عملا به سرانجام خاصی نرسید.
این روند معیوب نیز با حضور یونسی بهشکلی چشمگیر به جریان افتاد و حالا با سرعتی بسیار بالا درحال تکمیل است، چنانکه پیشبینیها حاکی از آن است که این طرح بسیار حیاتی برای محیطزیست و اقتصاد مازندران تا پایان تابستان به سرانجام خواهد رسید
اگر دکتر مهدی یونسی رستمی هیچ کار دیگری در دوران استانداریاش بهجز به پایان رساندن همینرو پروژه انجام ندهد، بازهم نامش در تاریخ این استان ماندگار خواهد شد، اما یونسی راضی به پروژههای محدود به جغرافیای خاصی نیست و مازندران را کلانشهری بزرگ و نیازمند توسعه متوازن میداند.
در همین راستا سراسر مازندران به کارگاه توسعه بدل شده و از گلوگاه تا رامسر شاهد فعال شدن پروژههای نیمهکاره و به جریان افتادن دوباره آنها هستیم.
توجه ویژه یونسی به مسئله پسماند و پیوند آن با محیطزیست، گردشگری و سلامت عمومی موجب شده است که توجهات ملی به این طرحها جلب شود.